Onderhoud van elke wagen, groot of klein

Garage Tavernier beschikt over een moderne en professionele werkplaats met ervaren en getrainde monteurs. Wij beschikken over de allernieuwste testapparatuur en software om elektronische storingen efficiënt op te lossen, dit ongeacht het merk. Wij onderhouden en herstellen Volkswagen, Audi, Skoda Porsche en Seat. Wij zijn tevens erkend keuringsstation voor CNG voertuigen en dat voor alle merken.

U kan bij ons terecht voor het onderhoud van uw wagen, dit volgens de hoogste eisen, ongeacht het merk.

Een goed onderhouden wagen biedt zekerheid en waarborgt het rijcomfort.

Iedere wagen heeft op geregelde basis onderhoud nodig. Een goed onderhouden wagen biedt u zekerheid en waarborgt uw rijcomfort.

  • Defecten worden tijdig gesignaleerd en hierdoor voorkomt u onnodige herstellingen. Lang doorrijden met een klein mankement kan leiden tot grotere schade en kosten. Laat uw wagen dus regelmatig onderhouden. Zo is de kans kleiner dat u onnodig hoeft langs te komen.
  • Uw onderhoudskosten worden gespreid over een lange periode. Eventuele herstellingen en vervanging van onderdelen hopen zich niet op. Als u niet verrast wilt worden door die hogere kosten, is het verstandig jaarlijks uw wagen langs te brengen voor een controlebeurt.
  • Bovendien heeft een goed onderhouden wagen een hogere restwaarde en is het beter voor het milieu.

Ons advies voor het onderhoud van uw wagen.

Aangezien iedere bestuurder op een andere manier gebruik maakt van zijn of haar wagen geven wij aan al onze klanten persoonlijk en professioneel advies. Het is belangrijk dat de vorm van het onderhoud aansluit bij uw rijgedrag:

  • Indien u gemiddeld 15.000 kilometer per jaar en met een benzine of CNG motor rijdt, dient uw auto jaarlijks een onderhoud te krijgen.
  • Indien u gemiddeld 15.000 kilometer per jaar rijdt. Een grote of kleine beurt na een vast aantal kilometers, bijvoorbeeld iedere 15.000 kilometer, is dan de beste optie.
  • Indien u weinig kilometer rijdt, dus jaarlijks minder dan 15.000, maar wel behoefte heeft aan jaarlijkse zekerheid, kan de jaarbeurt een oplossing zijn. Uw wagen wordt 1x per jaar gecontroleerd, rekening houdend met uw lage kilometrage.

"U kan bij ons rekenen op een uitstekende service met de nodige (mobiliteits)garantie, dit alles tegen een zeer betaalbare prijs. Eén van onze doelen is tevreden en trouwe klanten maken, daar zetten we ons dan ook 100% voor in. Voor meer informatie rond onze garanties kan u contact opnemen met onze garantieadviseur."

Even wachten in de zithoek of liever een lift?

Woont u binnen een straal van 10 km en werken we gedurende een relatief korte periode aan uw wagen, kunnen onze medewerkers u naar huis brengen en komen halen. Mocht u besluiten te blijven wachten in de concessie tot de werken zijn uitgevoerd, dan vindt u er een aangename zithoek uitgerust met gratis wifi waar u kunt werken of lezen terwijl u een tas koffie of ander drankje drinkt.

Een vervangwagen?

Is het belangrijk voor u dat u mobiel blijft tijdens het uitvoeren van een onderhoud of een herstelling? Een vervangwagen (personenwagen of bestelwagen) staat eventueel ter uw beschikking tegen vergoeding gedurende de uitvoering van de werken. Het is wel noodzakelijk dat deze vooraf wordt aangevraagd.

Degelijke bedrijfswageninrichtingen op maat voor alle types en merken van bedrijfswagens.

Naar Pro

Verkoop en service van milieuvriendelijke wagens: CNG-voertuigen met erkend keuringsstation, elektrische en plug-in hybrides.

Naar Eco

Wij houden van reizen en avontuur! Ontdek onze kampeerwagens en al onze reisaccessoires.

Naar Travel

Onze gespecialiseerde afdeling staat in voor de verkoop, onderhoud en restauratie van alle oldtimers.

Naar Classics

Tavernier Zedelgem
Torhoutsesteenweg 191
8210 Zedelgem

info@tavernierzedelgem.be

T +32 (0)50 20 93 81
F +32 (0)50 20 08 71

Takeldienst 24/24
+32 (0)496 52 25 25

Algemene tevredenheid 4.84 / 5
Score verkregen via Medallia

Maandag
8u-12u
13u15-18u
Dinsdag
8u-12u
13u15-18u
Woensdag
8u-12u
13u15-18u
Donderdag
8u-12u
13u15-18u
Vrijdag
8u-12u
13u15-18u
Zaterdag
9u-12u
14u-17u
Werkplaats
8u30-12u
Zondag
Gesloten
Gesloten
Inloggen  | Links | by Say Hey | fotografie WIT