Plaatsen van trekhaken

Garage Tavernier plaatst professioneel originele trekhaken voor de merken Volkswagen, Seat, Skoda en Audi of van het merk GDW. Wij staan garant voor de beste service en kwaliteit.

Afhankelijk van het merk en type wagen zijn er verschillende soorten trekhaken leverbaar. U kan kiezen uit een vaste, afneembare of wegdraaibare trekhaak. Het verschil is te vinden in het gebruiksgemak. Alle kogels zijn speciaal ontwikkeld voor een bepaald type wagen en voldoen aan de wettelijke en technische richtlijnen.

Na het plaatsen van een trekhaak moet uw wagen onmiddellijk naar de keuring, ook bij nieuwe wagens. Dit moet op eigen initiatief van de klant gebeuren. Tavernier Service zal hier enkel voor kijken indien de klant dit bij ons specifiek aanvraagt.

Een vaste trekhaak

Bij een vaste trekhaak is de kogelstang aan het systeem gelast en kan niet verwijderd worden. De trekhaak is zo ontworpen dat deze perfect onder de wagen past en probleemloos de gehele levensduur van de wagen meegaat. De vaste constructie is het meest eenvoudige trekhaaksysteem. Voordelen zijn oa de scherpe prijs en de levensduur, nadelen daarentegen zijn het gebrek aan flexibiliteit en is niet altijd geschikt in combinatie met parkeersensoren.

Let op, deze optie is niet altijd mogelijk. Zo zal u bijvoorbeeld bij bepaalde sportpaketten (R-line, S-line,…) niet kunnen kiezen voor de vaste trekhaak.

Een afneembare trekhaak

De afneembare trekhaak monteert u door middel van meegeleverde bevestigingsmaterialen aan het systeem zodra u de trekhaak wilt gebruiken. Wanneer u de trekhaak niet gebruikt, kan u de kogel van de trekhaak eraf nemen en blijft de vormgeving van uw wagen in tact. Bovendien blijft de kentekenplaat goed zichtbaar. Deze trekhaak is geschikt voor wagens met parkeersensoren.

Een wegdraaibare trekhaak

Voor een beperkt aantal wagenmerken is er een wegdraaibare trekhaak beschikbaar. In een handomdraai is de trekhaak klaar voor gebruik en kan deze na gebruik zeer eenvoudig worden weggedraaid onder de wagen. Deze trekhaak is zeer gemakkelijk in gebruik en geschikt voor wagens met parkeersensoren.

Contactdozen

Rijdt u met een aanhangwagen of caravan dan schrijft het verkeersreglement immers voor dat ook deze over de juiste lichten moeten beschikken. Daarom heeft u een elektrische koppeling tussen uw wagen en de trekker nodig in de vorm van een contactdoos. Welke contactdoos is nu aangewezen bij uw trekhaaksysteem? We adviseren u graag.

Degelijke bedrijfswageninrichtingen op maat voor alle types en merken van bedrijfswagens.

Naar Pro

Verkoop en service van milieuvriendelijke wagens: CNG-voertuigen met erkend keuringsstation, elektrische en plug-in hybrides.

Naar Eco

Wij houden van reizen en avontuur! Ontdek onze kampeerwagens en al onze reisaccessoires.

Naar Travel

Onze gespecialiseerde afdeling staat in voor de verkoop, onderhoud en restauratie van alle oldtimers.

Naar Classics

Tavernier Zedelgem
Torhoutsesteenweg 191
8210 Zedelgem

info@tavernierzedelgem.be

T +32 (0)50 20 93 81
F +32 (0)50 20 08 71

Takeldienst 24/24
+32 (0)496 52 25 25

Algemene tevredenheid 4.84 / 5
Score verkregen via Medallia

Maandag
8u-12u
13u15-18u
Dinsdag
8u-12u
13u15-18u
Woensdag
8u-12u
13u15-18u
Donderdag
8u-12u
13u15-18u
Vrijdag
8u-12u
13u15-18u
Zaterdag
9u-12u
14u-17u
Werkplaats
8u30-12u
Zondag
Gesloten
Gesloten
Inloggen  | Links | by Say Hey | fotografie WIT