Ik ga op reis met de wagen, waar moet ik op letten?

De afgelopen dagen hebben we kunnen genieten van fantastisch weer! Maar net zoals voor onszelf dienen we ook onze wagen te verzorgen.

Voorkomen is beter dan genezen!

Een vakantiecheck is goud waard.

Heel wat van onze klanten doen hier reeds beroep op. Maak tijdig een afspraak (2-3 weken voor uw vakantie periode begint).

We voeren in dit geval geen compleet onderhoud uit maar controleren en vullen bij waar nodig. Alle vloeistoffen worden op peil gebracht, remblokken en schijven gecontroleerd en uw banden op een hogere spanning geblazen zodat uw wagen zwaarder mag worden geladen.

Enkele tips

  • Gebruik uw airco doorheen het ganse jaar. Heel regelmatig hebben we de volgende klacht: "Mijn airco stinkt en koelt niet voldoende, nochthans gebruiken we hem niet veel hoe kan die dan defect zijn?". De klachten komen voort net omdat men de airco te weinig gebruikt. Het water staat te lang stil waardoor het begint te stinken. Op de duur kan uw aircopomp het zelf begeven.
  • Blaas zelf uw banden op regelmatige basis. Hierdoor slijten uw banden beduidend minder snel en verbruikt u bovendien merkelijk minder! Bij elke wagen binnen de Volkswagen Group (Volkswagen, SEAT, Audi, Skoda & Porsche) staat de aanbevolen spanning ofwel in de tankklep ofwel in deuropening van de chauffeur.
  • Gebruik geen zonnecrème in de buurt van uw wagen! Zonnecrème maakt enorm hardnekkige lakschade die permanent is. Tenzij u kinderhandjes in de lak van uw prachtige wagen een leuke toets vindt natuurlijk.
  • Zorg voor een correcte dekking van uw wagen. Panne komt altijd ongelegen, zorg er dan voor dat u snel, veilig en correct geholpen wordt in het buitenland. Op die manier voorkomt u buitensporige facturen van een takeldienst.

Degelijke bedrijfswageninrichtingen op maat voor alle types en merken van bedrijfswagens.

Naar Pro

Verkoop en service van milieuvriendelijke wagens: CNG-voertuigen met erkend keuringsstation, elektrische en plug-in hybrides.

Naar Eco

Wij houden van reizen en avontuur! Ontdek onze kampeerwagens en al onze reisaccessoires.

Naar Travel

Onze gespecialiseerde afdeling staat in voor de verkoop, onderhoud en restauratie van alle oldtimers.

Naar Classics

Tavernier Zedelgem
Torhoutsesteenweg 191
8210 Zedelgem

info@tavernierzedelgem.be

T +32 (0)50 20 93 81
F +32 (0)50 20 08 71

Takeldienst 24/24
+32 (0)496 52 25 25

Algemene tevredenheid 4.84 / 5
Score verkregen via Medallia

Maandag
8u-12u
13u15-18u
Dinsdag
8u-12u
13u15-18u
Woensdag
8u-12u
13u15-18u
Donderdag
8u-12u
13u15-18u
Vrijdag
8u-12u
13u15-18u
Zaterdag
9u-12u
14u-17u
Werkplaats
8u30-12u
Zondag
Gesloten
Gesloten
Inloggen  | Links | by Say Hey | fotografie WIT